Zaščtita
na prvom mjestu

Cilj nam je razviti i proizvesti kacige najviše kvalitete koja osigurava krajnju zaštitu nositelja.

PAB Akrapović je obiteljska tvrtka specijalizirana za razvoj i proizvodnju visokotehnoloških zaštitnih kaciga. Osnovana je 1953. godine i tijekom desetljeća znatno je rasla. Zapošljavamo ljude s različitim znanjem i vještinama s naglaskom na znanju o zaštitnoj opremi. Sjedište tvrtke, istraživanje i razvoj i proizvodni pogoni nalaze se u Buzetu u Hrvatskoj.

OD
OSNIVANJA
1953

PAB Akrapović ostao je obiteljski posao od svog osnutka. U početku se tvrtka specijalizirala za razvoj i proizvodnju raznih proizvoda od plastike i kompozita za domaću i industrijsku upotrebu. Naša prva kaciga lansirana je na tržište 1978. Od tada smo se usredotočili na istraživanje, razvoj, ispitivanje i proizvodnju zaštitnih kaciga vrhunske kvalitete i dodataka za kacigu za rad i spašavanje u najekstremnijim uvjetima.

Predani smo održavanju najviših standarda u svim razvojnim koracima i proizvodnim procesima kako bismo osigurali najvišu razinu zaštite i najbolju kvalitetu naših proizvoda.”

NAJBOLJI
I U NAJZAHTJEVNIJIM
UVJETIMA

Misija PAB-a Akrapović je pružiti najbolju opremu za zaštitu glave za najzahtjevnije uvjete. Cilj nam je razviti i proizvesti kacigu najviše kvalitete u kombinaciji s udobnošću i funkcionalnošću koji osiguravaju krajnju zaštitu nositelja. To postižemo s:

  • vlastitim odjelom za istraživanje i razvoj;
  • vlastitim razvojem i izradom svih kalupa za injekcije;
  • vlastitim ispitnim laboratorijem; i
  • vlastitom produkcijom (97% gotovog proizvoda proizvodi se i montira u našim pogonima).

Predani smo održavanju najviših standarda u svim razvojnim koracima i proizvodnim procesima kako bismo osigurali najvišu razinu zaštite i najbolju kvalitetu naših proizvoda.

KORPORATIVNA SOCIJALNA I EKOLOŠKA ODGOVORNOST

Također se zalažemo za to da osiguramo da naše poslovanje bude socijalno i ekološki održivo. Da bismo to postigli, uveli smo učinkovit sustav upravljanja okolišem i stekli certifikat ISO 14001: 2015. Neprestano tražimo rješenja za održive prakse proizvodnje i potrošnje koja imaju najmanji mogući utjecaj na okoliš.

Također se zalažemo za zaštitu zdravlja i dobrobiti naših zaposlenika te za osiguravanje sigurnog radnog okruženja. Da bismo to zajamčili, primijenili smo pravila međunarodne norme o sustavima upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu i stekli certifikat ISO 45001: 2018.

ISO14001 ISO45001

NAŠ ODNOS
PREMA
KUPCIMA

Etika i odgovornost nalaze se na vrhu liste naših načela. Naš tim duboko razumije zahtjeve naših kupaca i neprestano nastoji ispuniti njihove potrebe i očekivanja. Kako bismo bolje razumjeli stvarne i praktične potrebe naših kupaca, radimo u uskoj suradnji s lokalnom vatrogasnom postrojbom koja nam pruža izuzetno vrijedne povratne informacije i nudi nam prijedloge za poboljšanje naših proizvoda.